ROYAL DELFT LUNCH MENU

Wij ontvangen u om 12.00 bij Sevenhills met heerlijke luxe lunchplateau’s met divers belegde broodjes, kleine soepjes, salade met gemarineerde kippendijen en zalmsashimi met wakamésalade en wasabimayonaise. Hierbij serveren wij 1 frisdrank naar keuze en een kopje koffie of thee na met een stukje huisgemaakte witte chocolade cheesecake.

Na de lunch wordt u opgehaald met de city shuttle en voor de deur bij Royal Delft afgezet.
Bij Royal Delft krijgt uw gezelschap een rondleiding door het museum en ontvangt u een drankje met een hapje in de brasserie of met mooi weer in de mooie binnentuin.
Hierna wordt u weer teruggebracht naar Sevenhills.

Luxe lunch met 1 drankje en 1 kopje koffie/thee + city shuttle + entree en rondleiding + drankje en hapje 42,50 p.p.

HOE TE BOEKEN?

Mail naar info@sevenhillsdelft.nl voor de aanvraag!

Optioneel bij Royal Delft Lunch: De Tegelworkshop

Vindt u het leuk om een tegelworkshop te volgen bij Royal Delft? Dit kunt u bijboeken voor 29,- p.p. en duurt ongeveer een uur.

Wilt u liever met de privé sloep en een kleine rondvaart naar Royal Delft? Dan kunnen wij ook de Canal Hopper voor u boeken! In deze privé sloep kunnen maximaal 8 personen en bedraagt 40,- per uur inclusief schipper. U kunt er voor kiezen om de heenweg een rondvaart van een half uur te doen, en de terugweg nog een half uur. Het opstappunt is naast onze terrasboot.

 

ROYAL DELFT DINNER MENU

Wij ontvangen u om 15.00 bij Sevenhills met een drankje en een borrelhapje.  U vertrekt na 20 minuten met de Canal Hopper. Na een vaartocht van een half uur komt u aan bij Royal Delft. Hier krijgt u een rondleiding van een uur door het museum. De sloep staat daarna weer voor u klaar voor weer een vaartocht van een half uur door Delft, en wordt u afgezet bij Sevenhills voor de deur. Wij serveren ons 3-gangen tasting platter; een 3-gangen proeverij menu, waarbij iedere gang op grote planken wordt geserveerd en het hele gezelschap van kleine varianten van onze dinerkaart kan genieten.

Drankje + hapje bij ontvangst, entree en rondleiding Royal Delft + 3-gangen diner 52,50,- exclusief dranken tijdens het 3-gangen diner en exclusief Canal Hopper.

De Canal Hopper bedraagt 40,- per uur inclusief schipper, maximaal 8 personen per sloep. Het opstappunt is naast onze terrasboot.