WIL JIJ IEMAND VERRASSEN MET EEN GEZELLIGE BABYSHOWER OF BRIDAL SHOWER? BIJ SEVENHILLS BEN JE AAN HET JUISTE ADRES!

Kies uit een high tea of high mocktail. Bij zowel de high mocktail als de high tea wordt de tafel versierd in het thema van een jongen of meisje, of neutraal. We serveren een roze of blauwe (alcoholvrije) cocktail of glaasje bubbels om mee te beginnen. Bij de high tea serveren we 2 uur onbeperkt thee en worden alle hapjes, minibroodjes en zoetigheden in één keer geserveerd. Bij de high mocktail serveren we de hapjes in 3 of 4 gangen.

Babyshower High Tea 27,50 p.p.

Babyshower High Mocktail 3-gangen 29,50 p.p. en 4-gangen 42,50 p.p.

High Tea:

Bij de high tea serveren wij kaneelbroodjes, onze Sevenhills french toast met vers fruit en maple syrup, mini broodjes met eiersalade met avocado en mini broodjes met kaas met truffelmayonaise en onze white chocolate cheesecake & chocolate fudge brownie. Onze high tea is standaard vegetarisch.

Onze high tea is ook glutenvrij te reserveren.

High Mocktail:

Gang 1: Bij binnenkomst serveren wij een glaasje (alcoholvrije) bubbels, nootjes, gemarineerde olijven, gepasturiseerde kaas en huisgemaakt brood met smeersels

Gang 2: Een mocktail in combinatie met boneless ribs

Gang 3: Wij serveren een mocktail met een plankje met warme snacks; bitterballen, kaastengels, kipnuggets, loempia’s en nacho’s uit de oven met guacemole, crème fraîche en ui.

Optioneel; Gang 4: een kopje koffie/thee met een dessertplankje met 3 items van onze dessertkaart

3-gangen 29,50 p.p. 4-gangen 42,50

HOE TE BOEKEN?

Maak gebruik van ons reserveringsysteem om het Baby Shower arrangement te boeken. Geef in de notities aan of je wilt reserveren in het thema van een jongen, meisje, neutraal of voor een bridal shower!