Workshop & lunch of diner

Op zoek naar een gezellige, creatieve middag of avond met lekker eten en drinken? Boek dan een arrangement bij ons met een lunch of diner i.c.m. 1 van de 3 workshops van Atelier Indrukwekkend!

De workshops:

 Cyanotype

Leer tijdens deze workshop de mooie cyanotype techniek. Ook wel bekent als blauwdruk.

Een super mooie techniek die schuurt tussen grafiek en fotografie, waarmee je de mooie en welbekende cyaan-blauwe afdrukken verkrijgt.

Tijdens deze cyanotype workshop ga je negatieven van foto’s, voorwerpen, veren en planten belichten op papier, papier dat je zelf leert lichtgevoelig te maken.

 workshop Sevenhills

Linosnijden

Linosnijden is leuk! Met een stuk linoleum en gutsen in de hand leren we jullie tijdens deze workshop de zeer diverse mogelijkheden die er zijn binnen het linosnijden. En natuurlijk ga je met jouw eigen ontwerp aan de slag, welke we afdrukken op een echte oude drukpers.

workshop sevenhills workshop Sevenhills

Monoprint zeefdrukken

Tijdens deze workshop zullen we gaan spelen met papier, inkten en vormen. Geen enkele afdruk wordt hetzelfde, vandaar de term Monoprint!

Met papier zullen we vormen gaan maken (scheuren en/of knippen), deze vormen leggen we onder het zeefdrukraam, zo worden deze vormen als het ware het sjabloon wat we gaan zeefdrukken.

Na een aantal afdrukjes zullen de papieren vormen loslaten en wassen we het raam schoon, waarna we klaar zijn voor de volgende druklaag.  Een creatieve en experimentele workshop dus!

workshop Sevenhills  workshop sevenhills

HOE TE BOEKEN?

De workshops zijn zowel in de middag als avond mogelijk. Mail naar info@sevenhillsdelft.nl voor de beschikbaarheid op de gewenste dag/ het gewenste tijdstip.

De lunch/ het diner vindt plaats in ons restaurant, de workshop vindt plaats aan de overkant van de gracht bij Atelier Indrukwekkend.

De workshops duren 2,5 uur en kosten 57,50 per persoon wanneer de boeking via ons plaats vindt. (dit is exclusief de lunch/ het diner)

Er kunnen 5-10 deelnemers mee doen.

workshop Sevenhills

Lunch en diner mogelijkheden

Lunch mogelijkheden voor de workshop:

Lunchplatter; Plateau met mini broodjes carpaccio, mini broodjes eiersalade, salade met gemarineerde kippendijen, klein seizoenssoepje en gemarineerde zalm met wasabimayonaise. 17,50 excl. drankjes.

High tea; Étagères met kaneelbroodjes, American Pancakes met vers fruit en maple syrup, mini broodjes met eiersalade en broodjes met kaas en truffelmayonaise, witte chocolade cheesecake, chocolate fudge brownie en gemarineerde aardbeien met mascarpone. Inclusief 2 uur onbeperkt thee. 22,50 p.p.

lunchpakket

Mogelijkheden na de workshop:

High wine/beer/gin/mocktail; 3-, of 4-gangen met diverse hapjes en snacks i.c.m. bijbehorende drankjes. 3-gangen 29,50, 4-gangen 42,50. (Op vrijdag- en zaterdagavond niet beschikbaar)

Tasting Platter; Een proeverij van voor-, hoofd- en nagerechten geserveerd op grote planken. We serveren een combinatie van vis-, vlees en vegetarische gerechten. Wij kunnen met allergieën en dieetwensen rekening houden. 3-gangen 41,50 p.p. Dit menu is overdag en ’s avonds beschikbaar!